Hele 37 førere påmeldt til første runde!

Det ligger an til å bli en folksom åpning på den første runden. Hele 37 stykker er påmeldt til første runde, det er flere enn noe NC/NM har hatt i år. Med så mange er vi avhengige av at ting går på skinner for å unngå forsinkelser. Ved ankomst i morgen, sjekk at du står oppført med riktig transpondernummer og at den fungerer. Med så mange folk er det også begrenset hvor stor mekkeplass det blir på hver, så ta hensyn til det når du rigger deg til. Ta med bilen til førermøtet, så kan vi gjøre unna gruppefotoet raskt rett etter. I kiosken kan man bruke kort, husk ellers kontanter til påmeldingsavgift (150,-) og det man evnt vil kjøpe av deler og utstyr. Heatlister og resultater blir hengt opp i gangen utenfor banen.

Heatlister og tidsskjema ligger ute på MyRCM.

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.