Ny vinner i tredje runde

Med det nye året kom også den tredje runden i cupen. Søndag 4. januar var 23 mann på plass i lokalene til Larvik RC klubb, og med det var også en ny milepæl nådd for cupen, som nå teller 55 deltakere.

//media.honefossrc-klubb.no/#!album-12

Etter å ha vunnet de to foregående rundene, skulle Fredrik få hard kamp i den tredje runden. Fredrik tok som tidligere TQ, etter å ha vunnet alle de tre kvalifiseringsomgangene med relativt god margin. På plassene bak fulgte Magnus, Rune og Jonas. Hjemmehåpet Torbjørn kjørte veldig bra og fulgte opp som femte best i kvalifiseringen, med Tore som kompletterte A-finalen.

I D-finalen gjorde Gunstein Bjarne Vigdal rent bord og tok seieren i alle finalerundene. I finalen over stod kampen til slutt mellom Kjetil Bjørntvedt og Tommy Dahle, hvor sistnevnte stakk av med seieren i C-finalen etter seier i siste finalerunde.

B-finalen ble avgjort allerede etter de to første rundene, av Ketil Pettersen som representerer den nordligste klubben i cupen; Trondheim RCBK. I A-finalen ble det litt mer spennende. Jonas ledet store deler av den første finalen, men etter to feil på slutten stakk Fredrik forbi og kjørte inn til seier som så mange ganger tidligere i cupen. Magnus, Rune, Torbjørn og Tore fulgte på plassene bak. I den andre runden var det Rune som kjørte inn til seier, men på grunn av problemer med tellesløyfa måtte runden kjøres på nytt. Nok en gang ledet Jonas store deler av løpet, men nye feil mot slutten ødela, og Rune kjørte inn til seier, ikke helt ufortjent etter å ha vunnet runden som måtte kjøres på nytt. Med Fredrik på tredje og Magnus på fjerde, var det nå fire som kjempet om sammenlagtseieren. Rune fortsatte der han slapp, og leverte et rimelig feilfritt heat i siste runde. Magnus tok andreplassen etter en hard kamp mot Fredrik.

Dermed ble det Rune som ble vinner av cupens tredje runde, foran Fredrik, Jonas, Magnus, Torbjørn og Tore.

Resultater fra runden kan ses her, og cupen sammenlagt her.

Deltakeroversikt klubbvis:
Hønefoss RC-klubb: 13
Drammen RC-klubb: 10
Kodal/Larvik RC-klubb: 7
GTL RC-klubb: 5
Lørenskog MBK: 5
Hadeland RC-klubb: 4
Valdres MBK: 3
Hadeland RC-senter: 3
Hof MBK: 1
Lillehammer MBK: 1
Oslo MBK: 1
Trondheim RCBK: 1
Kjelsås Racing Club: 1

Dette innlegget ble publisert i Løpsrapport. Bokmerk permalenken.