Ny vinner i femte runde

Cupens femte runde ble kjørt i Drammen, etter at Valdres MBK mistet sin innebane tidligere i vinter og måtte si ifra seg sin runde. Fredrik som hadde et godt grep om sammenlagtseieren valgte å bytte ut radioen med mikrofonen for anledningen, og stilte dermed ikke til start på hjemmebane.

//media.honefossrc-klubb.no/#!album-15

Med nybygd bil satte Magnus fort standarden i kvalifiseringen og tok TQ, med Rune like bak. Magnus viste seg ikke å være noe dårligere i finaleomgangene, og kjørte inn til sin første seier i Minicupen foran Rune og Jonas. Nedover i finalene tok Danny seieren i B, mens klubbkamerat Rune kjørte inn til seier i C-finalen.

Resultater fra runden kan ses her, og cupen sammenlagt her.

Deltakeroversikt klubbvis etter 5 av 6 runder:
Hønefoss RC-klubb: 14
Drammen RC-klubb: 12
GTL RC-klubb: 8
Kodal/Larvik RC-klubb: 7
Lørenskog MBK: 5
Hadeland RC-klubb: 4
Valdres MBK: 4
Hadeland RC-senter: 3
Stavanger MBK: 2
Hof MBK: 1
Lillehammer MBK: 1
Oslo MBK: 1
Trondheim RCBK: 1
Kjelsås Racing Club: 1

Dette innlegget ble publisert i Løpsrapport. Bokmerk permalenken.