Sesong 2 av Minicupen har fått en vinner

33 deltakere møtte opp på finalerunden i cupens andre sesong, som var tilbake i Hønefoss hvor cupen ble kjørt i gang for et halvt år siden.
//media.honefossrc-klubb.no/#!album-16
Det var flere nykommere også denne runden, og 19 av de 33 deltakere var lokale. Cupen samlet totalt 74 deltakere fra 14 klubber.

Sammenlagtseieren lå an til å bli en kamp mellom Drammenserne Fredrik og Magnus. Med lånt bil startet det trått for Fredrik, som ikke fikk det til å gå fort nok, og befant seg utenfor rekkevidde til A-finale og sammenlagtseier i cupen etter de to første kvalifiseringsheatene, som ble leder an av Jonas og Magnus. Etter et bilbytte før siste kval, gikk det bedre for Fredrik, som klatret opp til andreplass i kvalifiseringa, etter Jonas og på plassen foran Fredrik. De tre siste plassene i A-finalen var alle lokale førere.

F-finalen ble en kamp mellom Valdres og Hønefoss, men Nils Anders ville ikke ha det særlig spennende, og skrudde opp tempoet fra kvalifiseringa og vant alle tre finalene med god margin. I E-finalen ble det omtrent like spennende, der Robin gjorde det samme og vant alle finalene. Det var først i D-finalen det skulle bli litt spenning. Vegard dro i land seieren i første finaleheat, men i andre hadde Roger fått opp tempoet og tok heatseieren. Roger fortsatte tempoøkningen i siste finaleomgang, og vant med det D-finalen foran Vegard. I C-finalen drepte Frank Clementz spenningen ved å vinne de to første finalene. Det samme gjorde Danny i B-finalen, riktignok ikke helt uten kamp fra Lars Ivar.

Seieren i A-finalen ble en kamp mellom Jonas og Fredrik. Første stikk gikk til Jonas, mens det i andre finale ble en 8 minutters kamp med flere vekslinger av posisjoner, men som til slutt endte i sju tidels favør Jonas, som dermed kopierte forrige sesong ved å vinne finalen som det eneste løpet i cupen for sesongen. Topp 3 sammenlagt i cupen endte da slik:

1. Fredrik Håvardsrud 373p
2. Magnus Medalen 370p
3. Jonas Bergstrøm Ramsrud 365p

Etter at løpet var ferdigkjørt, var det duket for premieseremoni. Cupens juniorer og pallplasser ble premiert, og det ble loddet ut premier for 17.000,- til alle finalens deltakere.

Resultater fra finalerunden er å finne her, og cupen sammenlagt her.

Med det takker vi Fredrik, Magnus og Jonas som klatret til topps i cupen, og alle andre som har deltatt, samt Mekonomen, RC Companiet, Mustit, Modelsport, Norkart, Elkjøp, Expert, Jysk og Würth for sponsing av premier.