Minicupen returnerer til Drammen

Etter noen endringer blant arrangørklubbene, returnerer fjerde runde av cupen til Drammen lørdag 20. februar, samme sted hvor årets sesong startet. Siden den gang, hvor det var Rune som tok seieren, var det Jonas som trakk det lengste strået i kampen mot nettopp Rune i runde 2 i Hønefoss, hvor Anders tok tredjeplassen. Runde tre gikk av stabelen på Gol på den nye og flotte innebanen til Hallingdal modellbilklubb, og det var også mange lokale som løpsdebuterte denne runden. Rune stilte ikke til start denne runden, dermed rykket Jonas i fra i sammendraget etter seier her, foran Lars Ivar og Thomas.

Med ny layout siden forrige løp i Drammen, vil det være en spennende duell som venter her lørdag 20. februar. Påmeldingen er åpen frem til onsdag 17. januar, og vi følger vanlig tidsskjema med start første heat 11:00.

Bilder fra alle rundene er å finne her. Topp 10 sammenlagt etter 3 runder:

  1. Jonas Ramsrud – 224p
  2. Thomas Teigen – 205p
  3. Ole Flattum – 203p
  4. Kenneth Bjørge – 202p
  5. Jan Erik Elshaug – 172p
  6. Stig Olsen – 168p
  7. Lars Erik Bø – 159p
  8. Rune Karlsen – 149p
  9. Lars Ivar Rønning – 145p
  10. Tommy Dahle – 142p
Dette innlegget ble publisert i Informasjon, Løpsrapport. Bokmerk permalenken.