Festlig avslutning på sesong tre

Den tredje sesongen og det 16. løpet i Minicupen-historien ble rundet av i Hønefoss 16. april. 31 deltakere hadde møtt opp for å gi cupen en skikkelig avslutning.
//media.honefossrc-klubb.no/#!album-22
Nok en gang var det en cuprunde med flere debutanter. Selv om det var en liten nedgang fra fjorårets 74 deltakere totalt i cupen, samlet denne sesongen respektable 62 deltakere, med et snitt på 26 fra 11 forskjellige klubber. Totalt har 108 deltatt i cupen siden oppstarten i 2013, og over halvparten har fått sin løpsdebut innen RC-racing her.

Sammenlagt i cupen var det allerede avgjort før finalerunden at Jonas hadde vunnet, men det var knyttet spenning til hvem som skulle kapre plassene bak. Kampen stod mellom Drammen, GTL og Hønefoss. Til slutt var det Jonas som tok TQ og stakk av med seieren etter en tett kamp med Fredrik, mens Thomas tok tredjeplassen etter en skikkelig fight med Lars Ivar. Magnus kapret femteplassen, og Frank sjetteplassen i sin A-finale debut.

6. Frank Paulsrud

Vinner av B-finalen ble Tommy Dahle, mens Olav Dahle, Stig Olsen og Espen Juven stakk av med seieren i C, D og E-finalene. Alle resultater fra finalerunden er å finne her.

Fjerdeplass i finalen til tross, det var akkurat nok for Lars Ivar til å holde Thomas bak seg i sammendraget, og topp tre gikk dermed til Hønefoss.

10. Robin Johansson 230p

Sammenlagtresultatene for cupen er å finne her.

Etter løpet ble det som vanlig på finalene arrangert en tombola, der alle som deltok på finalerunden fikk med seg en premie hjem. Takk til Mekonomen Hønefoss, RC Companiet, Elkjøp Gol, Elkjøp Hønefoss, Expert Hønefoss, Spar Sundvollen, Biltema Hønefoss, Norkart, Kiwi Sokna, Rema 1000 Eikli, Intersport Hønefoss og Kjos sag & høvleri som sponset premiene.

Senere på kvelden ble det arrangert felles bespisning på Peppes for de som ønsket det, og en finalefest med Dash for Cash. 19 deltakere stilte til start i konkurransen som gikk ut på å kjøre et fem minutters heat riktig vei med ballonger som forstyrrende elementer (og som ga ekstrapoeng ved smelling), deretter en runde bowling, før man igjen skulle kjøre et fem minutters heat, denne gang i motsatt kjøreretning, og komme nærmest mulig sluttiden man hadde i det første heatet. Gratulerer til Jan-Tore som stakk av med seieren og mesteparten av premiepotten, foran Espen og Lars Ivar! Kvelden ble kronet ved at flere av de gjenværende fikk æren av å knuse Norges beste bowlingklubb på deres egen hjemmebane.

Takk til alle som har deltatt i cupen, og gratulerer til vinnerne! Om noen vil kjøre Minicupen også neste sesong er det bare å fylle arrangørrollen som nå er ledig.

Dette innlegget ble publisert i Løpsrapport. Bokmerk permalenken.