Fredrik med nok en seier

Det ble nok en folksom runde, da det også denne gangen møtte opp 36 førere. 12 av disse var nye, og flere debutanter i løpssammenheng. Med det har cupen etter to runder 48 deltakere!

//media.honefossrc-klubb.no/#!album-11

Med samme antall som sist, ble også løpsoppsettet det samme. Fredrik fortsatte der han slapp, og kjørte inn til TQ, med noen sekunders margin foran Magnus og Rune. I finalene skulle seieren stå mellom Magnus og Fredrik. Magnus tok hjem den første finalen, mens Fredrik dro i land den andre. Dermed var det åpent om hvem av drammenserne som skulle ta med seg alle poengene fra den andre runden. Mens Magnus gjorde noen feil, holdt Fredrik hodet kaldt og kjørte inn til en suveren seier. Dermed endte Magnus på andre, og Rune Karlsen på tredje. Etter en hard fight med Roy hele dagen, kjørte til slutt Jonas inn til fjerdeplass, 0,115 sekunder foran Roy på femte. Tore tok sjetteplassen.

Nedover i finalene ble det seier til Henning Elvekrok i B, Frank Paulsrud i C, Petter Faxvaag i D, Geir Johansen i E og Henning Stavnhaugen i F-finalen.

Alle resultatene fra den andre runden er å finne her.