Det er klart for årets finale

Lørdag 16. april er det klart for årets finale i Hønefoss, hvor banen har fått ny layout siden sist. Vi følger vanlig tidsskjema og startkontingenten er 150,-. Etter løpet blir det premieutdeling, og det blir som på foregående finaler en tombola der det skal loddes ut mange flotte premier. Litt senere på kvelden blir det en avslutningsfest for de over 18 år (grunnet alkoholservering i hallen, så medbrakt alkohol er ikke tillatt), hvor vi kjører en Dash for Cash konkurranse. Startkontingent her blir 100,-, og potten fordeles på topp tre. Hva selve Dash for Cash-konkurransen går ut på får du vite like før start. Det er selvsagt mulig for de som ikke ønsker å være med på Dash for Cash til kun å være med på festen også.

Påmelding til løpet og Dash for Cash er åpnet på MyRCM.

Tidsskjema:
08:30: Dørene åpnes
08:30-10:00: Trening/registrering
10:10: Førermøte/fotografering
10:30: Start første kvalifiseringsheat
17:30: Premieutdeling/tombola
20:00: Avslutningsfest med Dash for Cash

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.