Ny sesong i gang

Søndag 13. oktober ble den første runden i den 10. sesongen av Minicupen kjørt. Med 23 deltakere i alderen 6 til 81 år så vi en økning fra forrige sesong, og vi introduserte denne gangen Kaosklassen, en klasse der de minste juniorene kan få prøve seg og oppleve hvordan det er å være med på løp. Morten Iversen og Johannes Rønning var to fornøyde gutter etter å ha fått sin løpsdebut.

I 1:12 Track stock var det Lars Erik Bø som tok TQ etter tre jevne kvalomganger, men i finalene ble han hardt presset fra førerne bak som ikke helt fikk det til i kvalifiseringen. Til slutt så ble det Martin E. Iversen som tok seieren, foran Sigvald Pettersen på andre og Christian Pettersen på tredjeplass.

Alle resultater i 1:12 Track stock finner du her.

I den andre cup-klassen M-chassis var det Jonas Ramsrud som tok TQ. Det ble også seier i de to første finalene, og dermed også sammenlagt. Det var hard kamp om andreplassen til siste sving, og det skilte til slutt bare 85 tusendeler i favør John Henning Østbye, som henviste Tommy Dahle til tredjeplass.

Alle resultater i M-chasis finner du her.

Se alle finalene i videoen under. I siste finale i M-chassis kan du se hvordan det ser ut fra førerplass i bilen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.