Påmelding til runde 3 er åpnet

Nytt år og nye muligheter, og de kommer fort. Søndag 4. januar kjøres tredje runde i cupen, og påmelding er nå åpen på MyRCM. Den stenger 1. januar 23:59, og antall deltakere er som sist begrenset til 42.

En liten presisering av regelverket. Yeah Racing Aluminum Long-Span Front Suspension Arm Set (#TAMC-001BU) og tilsvarende løsninger er ikke tillatt da dette endrer chassisets hjulopphengsgeometri i stor grad. Dette gjelder generelt deler som endrer hvordan chassiset oppfører seg i forhold til originalt, utover det å justere camber/spissing. En liten påminnelse om karosserier også. Disse skal være laget for M-chassis, og skal være i kompakt/småbilklassen, og ikke være eller likne touringbiler (som f.eks. Blitz RS1/RS4).

Vi følger samme tidsskjema som normalt:
09:00: Dørene åpnes
09:00-10:30: Trening/registrering
10:40: Førermøte/fotografering
11:00: Start første kvalifiseringsheat

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.