Halvveis! Og en liten regelendring.

Vårens cup er halvveis, og i 1:12 track er det Rune som leder an, tre poeng foran Anders, mens Martin Iversen ligger ytterligere tre poeng bak.
http://www.myrcm.ch/myrcm/championship/en/7448

I M-chassis er det Magnus i tet, poenget foran Thomas, mens Jonas følger fem poeng bak.
http://www.myrcm.ch/myrcm/championship/en/7447

En liten regelendring for de to siste løpene. Siden den gamle Ezrun-regulatoren er ute av produksjon, så åpnes det opp for fri regulator, slik at de som ikke lenger har en funksjonabel regulator kan benytte motoren ut sesongen. Bruker man en regulator hvor man har mulighet til å justere timing, så skal denne stå til 0.

Det jobbes også med testing og forskning om dagen for å finne en løsning på regelverket rundt motor for neste sesong. Her vil det komme en endring ettersom dagens regelverk rundt motor har røtter tilbake til 2011/2012-sesongen og det er behov for fornyelse.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.