Vinnerne for vinteren 2019 er kåret

Da var Minicupen og Norgescupen i 1:12 track sluttkjørt for denne gang, og med det er en ny sesong like om hjørnet. 34 førere satte sitt preg på helga og bidro med sitt til at stemningen var på topp.

På lørdag var det Magnus som til slutt gikk seirende ut i M-chassis foran Olav og Jonas. Sammenlagt vant Magnus cupen foran Jonas og Thomas. I lotteriet blant de som deltok i Minicupen, var det også Magnus som stakk av med hovedpremien (M07R) blant de 25 premiene som ble tilfeldig trukket ut blant deltakerne. Totalt i Minicupen deltok 32 i M-chassis og 8 i 1:12 track.

Søndagen fortsatte med finalen i Minicupen og Norgescupen for 1:12 track, mens M-chassis ble kjørt som support. I sistnevnte klasse dro Jonas i land seieren, foran Gunnar og Vemund. Rune tok Minicupen i 1:12 track sammenlagt foran Anders og Andreas. I Norgescupen viste unggutten Alexander Gjemble nok en gang høy klasse, og fulgte opp en sterk sølvmedalje i NM, med seier i NC-finalen foran Morten Finnset og far Roy Gjemble. Alexander tok dermed NC sammenlagt i 1:12, hvor Rune Karlsen endte på andre og Roy på tredjeplass.

Hønefoss RC-klubb gratulerer alle deltakere med innsatsen, og ønsker lykke til med sommersesongen. Velkommen tilbake!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.