Vinnerne av Minicupen høsten 2018 er klare

I M-chassis var topp to allerede klare etter de tre første rundene, ettersom Jonas hadde vunnet alle rundene, og Thomas fulgt opp med like mange andreplasser. Dermed var det kampen om tredjeplassen det stod om, og med tredjeplass på finaleløpet å var det Øyvind som sikret seg denne, bare tre poeng foran Marius som endte på plassen bak. Årets stjerneskudd, junioren Henrik som viste seg før første gang på en bane med radiostyrt bil på vårparten, viste imponerende progresjon i løpet av høsten, og endte opp på en sterk femteplass sammenlagt.

I 1:12 var det til slutt Rune Karlsen som vant den første sesongen med klassen innlemmet i cupen. Etter at André Røine vant første runde, gjorde Rune rent bord i det siste, og vant med det sammenlagt foran André. Den siste pallplassen sammenlagt gikk til nok en fersk junior, Martin, som har vist en veldig god progresjon siden han startet med 1:12 tidlig på året.

Totalt denne hørsten deltok 23 i M-chassis og 7 i 1:12 track. Sammenlagtlisten finner du her.

Dette innlegget ble publisert i Løpsrapport. Bokmerk permalenken.