Påmelding til finalen åpen

Ã…rets påske får en knallstart når cupens finale går av stabelen lørdag 12. april på Leira, hos Valdres Modellbilklubb. Siden dette er finalen, teller den dobbelt i cupen og det gis dobbelt med poeng. Alle som deltar her, og har deltatt på minst en runde til i cupen, er med i trekningen av mange premier – her er det premier til alle; bil, batteri, radio, karosserier, hjul og mer til. I tillegg skal Minicupens beste sjåfør i sesongen 2013/2014 kåres, og det blir utdelt deltakerpremier til alle som har deltatt på minst to runder.

De som ønsker å forberede seg mentalt til siste runden, kan se igjennom videoene fra den første runden som ligger her.

Påmelding gjøres som vanlig på MyRCM.

Tidsskjema er tilsvarende de tre foregående rundene:
09:00: Dørene åpnes
09:00-10:40: Trening/registrering
10:45: Førermøte/fotografering
11:00: Start første kvalifiseringsheat

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.